Smidigt med GPS för katten

Om du har en katt som får gå ute, så kan det vara smart att satsa på en katt gps. Genom att sätta en GPS på din katts halsband så kan du ha koll på var din katt är, hela tiden.  Som kattägare kan det kännas tryggt. Sedan är det även lag på att du har koll på din katt samt ser till den, då och då. Genom att du då satt på en GPS så vet du ju var katten befinner sig.

Hitta en bra GPS till din katt

Idag finns det många varianter av katt gps. Det gäller att du jämför de som finns så att du köper en som är bra. De flesta varianter har idag ett abonnemang så att du måste betala per månad för att använda det. Priset varierar en hel del och beror till stor del vad som ingår i det hela. Realtidsspårning brukar ingå i allla, men så finns det även de med utökade funktioner.

Du bör även satsa på en gps med kvalitet. Det gäller ju att den håller, ovsett vad din katt hittar på ute! Sedan bör den även tåla alla sorters väder. 

Sedan är det även bra att ha en gps med en god precision samt att den så klart bör ha en lång räckvidd, även om katten tar långa promenader vill du ju kunna spåra den. 

Så se till att göra research och jämför olika varianter innan du köper en katt gps!

9 Mar 2023