Smart med dricksfontän

Dricksfontäner, det är något det finns en massa olika av. Dels finns det sådana ute, i det offentliga, dels finns det dricksfontän från Swemed för sjukhus med mera och så finns det faktiskt för katter. 

Just det där med sådana på stan, dricksfotäner, det är rätt bra, särskilt under sommaren. Läste någon artikel där det var något parti som tyckte det skulle sättas ut fler. Och håller med, det vore bra att se dem på fler ställen ute faktiskt.

Dricksfontän för katter

Dricksfontäner för katter, det är något som faktiskt finns. Det är rätt bra att ha en sådan hemma. Det är ett bättre alternativ att ge katten vatten på det sättet. Eftersom vattnet hela tiden rör sig så är det alltid fräscht. Vatten i en skål, det står stilla och blir snabbt grumligt och skålen blir ofta rätt så äcklig. Den måste göras rent, minst en gång per dag. En fontän gör att det hela tiden finns färskt vatten för katten och det lockar även katten att dricka mer. Jag har en sådan till mina katter. 

Dricksfontäner inomhus

När det gäller dricksfontäner från Swemed, så är det sådan som kan sättas både ute och inne. Det finns ju ofta sådana på vårdinstanser, sjukhus men även på skolor, kontorsbyggnader, flygplatser, köpcentrum med mera. Det är rätt bra att alltid kunna få tag på färskt vatten att dricka, det utan att behöva köpa vatten på flaska.

22 Sep 2020