Se över min bil

Jag får villigt erkänna, att bilar, det har jag inte så bra koll på. Fråga mig något om katter, så kan jag antagligen svara. Men när det gäller bilar så är det näst intill att jag har noll koll. Som tur är så har jag en vän, som ibland hjälper mig att se över bilen. Han vet om det behövs oktan booster eller om det finns behov av växellådsrenovering. Han är rätt duktig på att meka med, så det är bra, att jag inte alltid måste ta bilen till en verkstad. Han ska för övrigt hjälpa mig denna veckan med att få på mina vinterdäck. Är väl bäst att göra det innan snön kommer.

Göra service på bilen

Något annat jag snart måste göra, det är en service på bilen. Men det gör jag på en verkstad. Så att jag kan få rätt stämplar i serviceboken och sånt. Det är allt för många som skippar att göra den där servicen på sina bilar. Det är dumt, för bilen håller ju längre och bättre om man ser till att göra dem.

Ska snart på utställning

Skönt att få fixat med bilen, för det är inte långt kvar tills jag ska iväg på en kattuställning och ställa ut. Då är det bra att ha en bil som funerar. Är dessutom en bra bit att köra. Då vill jag veta att bilen mår bra och att det går att köra den dit jag ska. 

17 Oct 2019