Se katterna när de jagar om natten

Katter är underbara djur, söta, mjuka, keliga och härliga. Det är ofta så vi i första hand ser våra mjuka vänner. Men katter är rovdjur, ganska brutala sådana, och det kan fascinera ännu mer. Om vi tittar på huskatternas större släktingar som lejon och tigrar så ser vi hur farliga dessa djur faktiskt är - få byten har en chans mot deras snabbhet, smidighet och beslutsamhet.

Som tur är så jagar huskatter mest möss och fåglar, vilket kattägare boende i hus ofta blir varse genom blodiga "presenter" vid dörren. Charmerande, verkligen!

Följ med katten på natten

Men om man fascineras av sin fluffiga älsklings lite mer brutala sidor så kanke man lockas av tanken att se hur det går till när de är ute och jagar om nätterna. Vi har dock ingen mörkersyn att tala om, ännu mindre kattens snabbhet och smidighet. Dock skulle man kunna följa katten med en värmekamera, filma dess förehavanden och skåda spektaklet hemifrån. Hur coolt är inte det?

Allt du behöver på handladigitalt.se

Man kan handla riktigt grymma värmekameror på handladigitalt.se. Fram till för bara lite sedan användes värmekameror främst av polisen och militären, samt av professionella jägare, men idag är de mer lättillgängliga via exempelvis då handladigitalt.se.

På handladigitalt kan man köpa värmekameror av olika slag, men även annat för den som gillar att undersöka naturen, som kikare, nattsikten, avståndsmätare och ficklampor. På handladigitalt.se får man professionella produkter till riktigt bra priser.

20 Jul 2016