Rätt belysning hjälper katter hitta hem

Även om katter har bra mörkerseende är det inte lätt för lilla katten att komma hem om nätterna när det är mörkt. De är inte lika bra som hundarna som kan hitta hem nästan var som helst. De har dessutom större nos som hjälper dem orientera sig i mörker. Katterna behöver mer ljus för att hitta hem. Och för dig som kattägare att hitta katten om kvällarna innan du går och lägger dig. Det kan vara skönt för nattron att ha hemma sin lilla katt för natten.

Här hittar du alla sorts led belysningar

På Visionize.se hittar du de led belysningar som du kan tänkas behöva för att montera på husväggen. Fördelen med led belysning är att de har lång hållbarhet, är ekonomiska, miljövänliga och har bra priser för dig som kund. Du kan även montera led lampor och led ramper som du kan montera på din bil. Har du riktigt ordentliga lampor på bilen ser du djuren i mörkret och slipper köra över dem. Både du ser bättre och djuren upptäcker bilarna lättare med hjälp av ordentlig led belysning.

Visionize.se kapar priserna

Visionize.se kapar mellanhänderna och kan därför kapa priserna för dig som kund. Förutom import, export och försäljning av led belysningsprodukter kan de även montera dem ute hos kund. Om kunderna vill kan de göra produkter med egna varumärke, utseende och färger.

19 Sep 2017