Inte bara katterna som behöver ses över

När man har katter så som jag har så är det viktigt att se över dem, minst en gång per vecka. Det gäller egentligen alla sorters djur. Det så att man ser att de mår bra och så. Sedan så är det ju även en hel del vård av päls och annat som ska skötas. Det är dock inte bara de man ska se över. Man ska inte glömma sig själv. Det är egentligen rätt bra att se till att känna över sig själv, kolla efter knölar i brösten eller kolla sina leverfläckar. Just leverfläckar kan ju vara ofarliga så väl som de kan vara av farlig karaktär och leda till cancer om man har otur. På nätet finns det info och tips kring leverfläckar.

Vad man kan göra mot leverfläckar

Om man har kollat upp att det är ofarliga leverfläcckar så finns det metoder för att minska dem om det är så att man tycker att man lider av dem. Det finns bland annat krämer för att ta bort leverfläckar att köpa. Sedan går det även att ta bort dem med laser eller skära bort dem. Det kan vara bra att konsultera en läkare före detta dock så att det blir på rätt sätt.

Oftast är leverfläckar som sagt ofarliga och är mer av en kosmetisk åkomma kan man säga. Dock bör man vara vaksam på om de ändrar färg, form eller om avgränsningen på märket förändras. Då bör man kontakta läkare för undersökning.

1 Nov 2019