Hittat nya produkter jag gillar

Även om jag för det mesta brukar köpa produkter till katterna, så händer det även att jag köper hem en del till mig. Jag gillar att köpa hudvårdsprodukter av olika slag. Jag har hittat en ny seire med hudvård. De kommer från ett företag som även sysslar med välgörenhet, så det ger ju dem extra poäng. Läs mer om det här. Deras beautyline produkter passar mig perfekt.

Bra ta hand om sin hud

Oavsett ålder är det bra att se till att ta hand om huden och sin hy. Man vill ju att den ska hålla sig spänstig och att det inte ska komma allt för många rynkor och linjer. Då är det bra att satsa på att ha en mängd olika produkter och se till att använda dem med.

Kattutställning på gång

På tal om något helt annat, jag ska snart åka på kattutställning igen. Har undvikit det en del nu under sommaren, det har ju varit så grymt hett ute att jag inte velat ta med katterna i bilen. Men nu har jag skaffat kylfiltar och lite annat, så det ska bli kallare för dem. Sen har jag ju AC med så sett. Det blir en lite längre tripp denna gång, så ska stanna över på ett hotell, som är ett hotell man får ta med katterna på. Det är ju bra att de hotellen finns, så man kan resa med sina djur. 

6 Aug 2018