Delat intresse är dubbelt så kul

Det finns otroligt många olika saker att intressera sig för här i livet och för de flesta intressen finns det någon klubb att bli medlem i. I en klubb får man dela sitt intresse med andra som brinner för precis samma sak som en själv vilket gör att man känner sig som en del i ett sammanhang. För oss människor är detta viktigt för att vi ska känna oss värdefulla. I en klubb kan man utbyta erfarenheter, kunskap och bidra till utveckling inom sitt område. Älskar man skogskatter, som vi gör på den här sidan, då kan man genom att bli medlem i skogskattklubben få ut så mycket mer av sitt intresse.

Gemenskap och samhörighet

När man blir medlem i en klubb brukar man få förmåner, och ibland även grejer som påminner en om sitt klubbmedlemskap och sin samhörighet. Profilkläder är ett bra exempel, där man t ex kan trycka klubbemblemet på plaggen. Bravo Profil har ett bra utbud av profilkläder.

Just katter är ju ett så väldigt tacksamt intresse för det finns ett i stort sett outtömligt tillgång på information, åsikter, videoklipp om just katter. De är söta, roliga och med mycket varierande och intressanta personligheter. Kattungar är förmodligen det gulligaste som finns på jorden, medan lejon och tigrar är det mest imponerande i djurväg.

Vissa menar att de inte är kattmänniskor och det må kanske så vara, men min gissning är att de inte träffat rätt katt än. Eller så är det helt enkelt så att något inte står riktigt rätt till... wink

25 May 2020