Bra ha då katten försvunnit

 

Har du varit med om det någon gång? Att din älskade lilla katt har sprungit bort? Finns det något jobbigare? Hur ska man hitta stackaren? Och så börjar det regna. Eller det blir kallt och snöar, och man vet att kattstackaren finns där ute någonstans och knappt klarar sig. Vi har ju domesticerat katterna så till den grad att de knappt klarar sig utan vårt ständiga beskydd och matande. Det är ju vårt eget fel att de inte klarar sig ensamma i skogen. Vi blir ju till och med tvungna att ringa brandkåren om katterna springer upp iträd och inte kommer ner igen. Ja, herregud vad gör man?

Nödvändig utrustning hitta katter

Skaffa en värmekamera som hittar katterna vare sig det är mörkt, dimmigt eller snöigt. Har du svårt att hitta katten med blotta ögat kan du upptäcka stackaren med hjälp av en värmekamera. Katter syns ju sällan ute i naturen. År av evolution har gjort så de smälter in i naturen. Meningen har ju varit att jaga smådjur osynliga för sitt byte. Att då hitta dem i naturen är nära på omöjligt. Inom en och en halv kilometers radie hittar du katten med en värmekamera. Skaffa ficklampa, rep (så du kan klättra i träd) och filt. All utrustning du behöver finns på handladigitalt.se. Dä finner du det mesta som kan tänkas behövas både för att klara dig utomhus, för jakt, för att säkra sig mot inbrott.

En värmekamera bra mot mycket

En värmekamera kan du även använda mot brottslingar som kanske gömmer sig i naturen. Du kan hitta försvunna personer med en värmekamera. Du kan hitta offer i rökiga miljöer. Mest användbart är det med försvunna personer och djur, då värme avslöjar var offret befinner sig. Allt annat kan man dölja men inte kroppsvärmen. Den ser också i mörker – i alla väder och förhållanden – användbar till allt!

6 Nov 2017