Behöver du hjälp av en mekanisk verkstad?

Du som behöver ha hjälp av en mekanisk verkstad kan vända dig till Axido. Hos dem kan du få hjälp med saker så som svarvning, fräsning och kuggfräsning. Deta företag har många års erfarenhet av branschen och kan hjälpa dig på ett mycket enkelt sätt. De kan även se till att det blir kostnadsaffektkivt för din del. Det eftersom att de är både ingenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom det som de producerar. De kan bland annat tillverka även under natten då de har maskiner som klarar av det.

Bra tjänster du har nytta av

Axido är en mekanisk verkstad som utför svarvjobb och fräsjobb samt tillverkar kuggar, det är deras främsta sysselsättningar så att säga. De är en modern verkstad som använder sig av CNC styrda fräs och svarvmaskiner. På det viset har de en automatiserad tillverkning som är mycket exakt. De kan tillverka olika saker dagtid och nattid. 

Detta företatg jobbar i de flesta material men de utmärker sig lite extra när det gäller rostfria stål, brons- och mässingslegeringar. Bland annat kan de hjälpa dig att svarva material med en diameter på mellan 5 och 315 mm. Du kan också fräsa material med en totalvikt på upp till 200 kg. De har en bra maskinpark som även erbjuder stora möjligheter när det kommer till att fräsa kuggar och de kan även tillverka kuggar och kugghjul i olika material.

26 Oct 2020