Behöver din katt hotell?

Behöver din katt någonstans att bo när du är bortrest? Det är viktigt att din katt är lika trygg när du inte är hemma, som när alla i familjen är bortrest. Alla katter är ju olika, vissa är mer självständiga än andra, precis om vi människor är ju olika. De som inte känner till katternas olika temperament och personligheter tycker väl att alla katter gör som de själva vill, men inget kan vara mera fel.

Katthem för alla sorts katter

Katthemmet tar emot både katter som behöver ett hotell, och katter som inte har någonstans att ta vägen. Det kan vara allt från hemlösa katter, avlivningshotade och omhändertagna katter. Genom att låta din katt bo på deras hotell är du med om att finansiera deras behjärtansvärda verksamhet. Just efter sommaren är det många katter som sätts ut, eftersom vissa familjer bara vill ha en sommarkatt. Det är fruktansvärt grymt mot katten och oansvarigt.

Ett riktigt katthotell

Katthemmet är ett riktigt hotell, där katterna får ett helt rum för sig själva, med flera hyllor. De får in mycket ljus eftersom rummen har fönster, så katterna kan titta ut och kika på andra katter. De kan även dela rum till ett lägre pris. Skålar, leksaker, toa-lådor och klös-träd ingår i deras rum. Så din katt har ett riktigt lyxigt hotellboende medan du själv har semester!

2 Oct 2017