Älskar katter i alla storlekar

Jag har alltid haft en fascination för kattdjur hela mitt liv. Det är nog därför jag ägnar så mycket tid åt katter idag. Just de stora vackra kattdjuren, som leoparder, tigrar, lejon med mera, de kan man ju inte ha hemma. Förutom på bilder och på saker så klart! Jag som älskar allt som har med katter att göra har en hel del saker med katter på. Jag har ett mobilskal från Bjornberry, det ni ser på bilden. Ja har filtar, kuddar, tavlor, kläder, ja en massa saker med olika sorters katter på. Det lär även säkert bli fler saker jag köper hem. 

Köper saker med katter på till andra

Jag brukar ju även köpa saker med katter eller kattdjur på till andra. Eller ja, till såna jag vet delar min glädje för dessa djur. En av mina vänner fick ett skal för apple med en söt katt på av mig i juklapp till exempel. Den tyckte hon mycket om! Även den köpt från bjornberry.com. En mycket bra butik på nätet!

Kul med katter

Jag tycker det är kul med katter och även då stora kattdjur. Jag undviker dock i möjligaste mån att gå på djurparker och zoo. Jag tycker inte om att se dem instängda på det sättet som de är. Det jag skulle vilja göra, det är att åka till typ Afrika och se dem i det fria, där de lever fritt, det vore en fantastisk sak att uppleva. 

30 Dec 2018